dimecres, 3 de maig del 2006

L'Esplendor Experiments a Belles Arts de València



Divendres 4 de maig a les 18:30 hores al Saló d'Actes de la Facultat de Belles Arts de València l'artista conegut com Colhn presenta i experimenta amb el seu darrer procés artístic, L'Esplendor, basat en la interrelació entre informació, plataformes de comunicació, missatges i art.
Ha dissenyat una bioforma dins la qual els moviments són captats per un sistema de detecció basat en visió artificial que engega tot un procés d’interacció amb l'usuari que ha provocat el moviment. Per altra banda, mitjançant la projecció de vídeo des de l'exterior l'usuari de L'Esplendor genera, tot plegat, una síntesi d’àudio, vídeo i informació en temps real.
Si no us féu una idea del que estic parlant us recomane el seu web, www.colhn.com, on podreu veure tres vídeos dels experiments realitzats fins el moment. A banda del procés artístic personal del seu inventor, L'Esplendor és un mitjà de creació audiovisual molt potent. Per exemple, molts grups de música de gran qualitat duen eines per ambientar els seus concerts que no li arriben arriben a la sola de la sabata. Per a qui puga anar, li ho recomane.