diumenge, 11 de febrer del 2007

Volem "Mãemeua!!" ja!!





Aaaaagh! Quina falca més bona! Jo vull vore a Fusterman en acció!! I va i diuen els sanguangos del Mãemeua!! que els de youtube no mos dîxen encara alçar el pograma (que es va estrenar a SuecaTV fa més de 15 dies). Proveu amb el Metacafe, que deixa alçar fins a 100 Mb!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Xe, Cabyliero. Que mos anem a fer huelos esperant una colaboració de tu i del Andadarrera o que?, en lo car q'eres de vore i en lo aspaiet que van els Mãemeues d'enguany, antes colaborarem en canal nou q'en telesueca.

Els deu Pou-cego' no mos dîxen pujar coses de mes de 10 menuts sinse un conter especial que no mos podem traure. Ara estic penjant-ho en el nescafee eixe, a vore com rula la cosa, però ahi ho voran quatre, clar.

Pos els que ho veuen!

PD. Decididament eres lo q'en este poble se diu "un crack", t'agradaen totes les xorraes que fem, perque agusaes que la cunya es freak xe. Lo mal es q'en el pograma no se si dirteu, Fusterman no es pot dir que ixga molt, però a canvi si que îxen uns quans que te molaran!.

Aspere que t'agrade!

Vent d Cabylia ha dit...

Ie, primer que res no et claves en Andarella o me cagaré en Sant Abdon bendito i en lo més sagrat. I, res, ja mos asperarem a colaborar en Canal 9, perquè la cosa està xunga, xungarra.

El primer pôgrama m'ha agradat prou. Bonica forma d'acabar amb sant Senén (o sant Abdon) i quins caçãors més bragats que teniu ahí a la marjal. Espere que l'investigãor no haja mort. Vos faria una ressenya cultural en plan Ceci n'est pas une pipe però entre que no tinc temps i que han/heu llevat el pôgrama del Metacafe.

L'heu llevat vosâtros o és part del pla municipal (i ja mundial) per acabar d'eliminar els mãemeuos de la faç de la terra????

Anònim ha dit...

Ie, els teus amiguets del metacafé, son uns fogonarros, pero fogonarros de merda, mos l'han petat per que diuen que viola el copiright de les third parties; no me digues?, si?, no m'hanvia donat conter.

Estes coses em calfen tant que jo si que els violaria a ells si.

Pero no passes ansia xicon, Ja pillarem una trampa ja!

PD. I no vages en remilgos, que si has temps per intervindre en mitja dotzena de blogs, i en la valenciclopedia ixa, que a gusades que això si que es perdre el temps; també en tens (de temps) per a escriuren's coses. Com jo mateix diria -m'excita tant citar-me- "Amb el teu cos i la meua intel·ligència anem a dominar el mon".

Vent d Cabylia ha dit...

Si per voluntat no serà, però, xe, és que no puc amb tot! I això del primer pôgrama arregleu-ho prompte, collons. Proveu amb altres (break, ifilm, google, o el que siga), però no podem viure sense el Mãemeua a la xarxa. Ací a Barcelona la "Plataforma pel dret a decidir" ja està organitzant una manifestació per demanar-li al Treserras que el passen per TV3 en compte d'eixos del "Polònia", que estan en franca decadència...

Anònim ha dit...

Ala, ja tens això rei, al final l'allotjament agraciat amb la penjamenta del ppograma ha segut l'I-flim ixe, a vorem quan mos dura!

Per cert que la paraulauleta que m'ha tocat ahi baix per a verificar "pfdwdfsx" es talment com l'onomatopeia d'un gat fusat als tebeos de mortadelo i filemon.